Erkende garagehouders opgelet!

Zoekt u auto’s voor klanten of voor de handel?
Laat mij u helpen.

Mijn naam is David Henckens en ik handel onder de naam Feelgoodtimer.

Mijn handel bestaat hoofdzakelijk uit importauto’s waarvan het verleden bekend is.

Ik kan niet alles gebruiken wat ik onderweg tegenkom en daarom speel ik dat momenteel door aan een paar garages. Dit wil ik gaan uitbreiden en daarom ben ik op zoek naar geïnteresseerde garagehouders die bij mijn filosofie passen. Met passen bedoel ik dat we allebei voordeel moeten hebben van deze samenwerking en elkaar goed moeten snappen om samen te kunnen werken.

De huidige garages geven aan dat het hen niet alleen veel tijd scheelt, maar ook ergernis. Het inkopen van auto’s in het buitenland geeft over het algemeen veel onduidelijkheid en risico’s.

Ik speel alles open door. Als ik bij een auto sta en er niet van overtuigd ben of het niet vertrouw, dan laat ik hem staan.

Mocht u een specifiek model willen hebben, dan ga ik op zoek naar de gevraagde auto of kom zelf met suggesties.

Mocht het passen, dan komen we tot een akkoord en lever ik de auto(s) zoals besproken op de stoep af. Het is ook mogelijk om de importauto’s getaxeerd te leveren inclusief Nederlands kenteken.

Mijn voordeel is dat ik de taal spreek en dat met de inkoop van meerdere auto’s tegelijkertijd de kosten van transport en inkoop minder zijn. Deze voordelen deel
ik graag met u, zodat we er samen een nog groter succes van kunnen maken.

Als u er niet aan kunt verdienen heb ik er ook niets aan.

Bel me gewoon even als u meer wilt weten.

David Henckens
0031(0)613137219
www.feelgoodtimer.com

© 2020 David Henckens | ontwerp en realisatie Studio Coppis
Call Now Button