Skip to main content

David Henckens – 0031 6 13 13 72 19 – Overloon

B2B

ontzorgen

Een aantal bedrijven ONTZORGEN wij inmiddels al. In deze drukke tijden kan de tijd beter gespendeerd worden aan klanten, beurten en werk op de zaak.
Het zoeken naar auto’s, het onderhandelen, ophalen, afmelden, keuren en toelaten en alles wat erbij komt is tijdrovend. Het is onze specialiteit. Doordat wij dit (naar wens) allemaal voor u regelen blijft er voor u tijd over voor de dingen die er toe doen.
Daarbij spreken wij de talen en kennen door jaren buitenland ervaring de mentaliteit. Dit is erg belangrijk in het wel dan niet in contact komen met de verkoper.
Naast het ontzorgen, kopen we auto’s in voorraad welke direct worden aangeboden aan autobedrijven. Is de auto interessant voor u. Laat het weten en hij staat voor u gereserveerd. Naar wens worden de auto’s zelfs op uw stoep geleverd.

marge

We zijn er ons terdege van bewust dat er voor u voldoende marge moet zijn om bij ons de auto te kopen. Daarnaast controleren wij de historie van de auto, mocht dit ter plekke niet kloppen laten wij de auto staan. We overleggen dit allemaal met u, zodat we SAMEN niet voor verassingen komen te staan. Wij gaan voor lange en goede samenwerking.
Vandaar ook dat we zoeken naar partners die bij ons passen. We willen met plezier zaken doen.
Omdat we intussen veel inkopen hebben we ook een aantal adressen die het ons “gunnen” daar draait het toch om in verkoop en Inkoop? Hierdoor kunnen we snel handelen en vertrouwd doorschakelen. Lift met ons mee op dat succes en laat u ontzorgen en zie de voordelen.

discreet

Wanneer u voor ons kiest gaan we daar ook discreet mee om. Het is uw klant waar u voor zoekt. Of het is een door u ingekochte auto. Wij voorzien de auto’s niet van stickers, plaathouders of andere aanwijzingen die naar ons wijzen. De auto’s die we zelf kopen bieden we eerst aan u aan en u kunt door in te loggen constant zien welke auto’s er direct beschikbaar zijn. Deze auto’s worden niet geadverteerd en uw klant kan deze niet op internet vinden.

zoeken in opdracht

Een zekere herkenbare trend is het zoeken in opdracht van klanten. Ook hierbij helpen we, geven we suggesties we noemen we u een complete prijs naar uw wens, dan gaan we over tot koop.

duitse markt

Ebenso suchen wir Autos für den deutschen Markt und geben diese an Autofirmen weiter. Die Zulassung erlischt natürlich, aber die Entlastung der Suche, des Transports und der Überprüfung der Historie ist bei uns in guten Händen

interesse

Heeft u interesse om met ons samen te werken of kunnen we u helpen met een zoek opdracht laat het ons gerust weten. We maken een afspraak en spreken eens rustig de wensen door. U bent natuurlijk ook altijd welkom in ons “Eigenloon” te Overloon, maak wel een afspraak dit omdat we vaak voor uw collega’s onderweg zijn.

Kan ik je helpen?
Call Now Button